top of page

Hoi, ik ben Hannah, moeder en pedagoog.

Het moederschap heeft mij veel geleerd over mezelf en de patronen die wij ontwikkelen. 

Mijn positieve en oplossingsgerichte kijk op het leven helpt mij ook in mijn werkveld.

 

Als pedagoog ben ik al meer dan twintig jaar werkzaam met ouders en kinderen. Binnen mijn werkzaamheden verzorg ik weerbaarheidstrainingen, begeleid ik ouders, leerkrachten en kinderen. Daarnaast organiseer ik lezingen en workshops op het gebied van oplossingsgericht opvoeden.

Tijdens de weerbaarheidstrainingen die ik geef aan kinderen en ouders raak ik steeds weer geïnspireerd door de leergierigheid van ouders en kinderen. Het is juist mijn eigen leergierigheid die mij in 2018 kennis heeft laten maken met EFT. 

 

Voor mij is EFT de perfecte techniek die je zelfstandig en op elk moment kan toepassen. Het heeft mijn leven verrijkt en het heeft mij geholpen om oude patronen op te ruimen. Walk your talk. Mijn enthousiasme over EFT heeft ertoe geleid dat ik de opleiding ben gaan volgen tot EFT behandelaar.

Mijn systemische pedagogiek achtergrond past volledig bij de manier van kijken als EFT behandelaar. Open, zonder oordeel en vanuit verschillende invalshoeken benader ik iedere hulpvraag.

 

Ik heb genoeg tools in huis om mensen verder te helpen in hun leven, waardoor ze sterker, zelfstandiger en vrijer door het leven kunnen gaan.
 

Ik ben gecertificeerd in Gold standard EFT door Gabrielle Rutten, hoofddocent bij Novet. “het Gary Craig Official EFT Training Center voor Nederland & België.” 

Voor meer informatie ga naar de website van Novet en Actrom.

 

Ik ben aangesloten bij Stichting EFT. Dit is een platform voor behandelaar en bezoeker om bekendheid van EFT te vergroten zodat meer mensen geholpen kunnen worden met deze technieken. Voor meer informatie ga naar de website: www.stichting-eft.nl

gecertificeerd groot.png
bottom of page